CANLI: Ahmet Nur Çebi basın toplantısında konuşuyor

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Ahmet Nur Çebi’nin açıklamaları şu şekilde:

“Son zamanlarda Beşiktaş ve benim üzerimde oluşturulmaya çalışılan yapay bir baskı var. Bazı şeyleri açıklamamız gerektiğini düşünüyorum. Şov yapmadan kulübün gerçek sorunlarını çözmeye çalıştım. Konu ben değil, Beşiktaş! Beşiktaş işin içindeyse, şov söz konusu olamaz, olmayacak!”

“600-700 milyonluk sponsorluk sözleşmesi imzalarken konuşacaktım ama öne almak zorunda kaldık.”

“İŞİMİN BAŞINDAYIM”

“İşimin başındayım. Çalışanlarım tarafından hırpalandım. 4 kez Covid geçirdim. Sağlık sorunlarım var. Ailemle son 1 ayda 10 kez görüşmedim. Kendi mesleklerini bile icra etmekten aciz keşiler bize karşı yorumlar yapıyorlar. Saygısız ifadeler… Benim buradan gitmemle alakalı algı için oradan takipçi çıkarmaya çalışıyorlar. “Ahmet Bey büyük başkan” deseler, onlar da öyle konuşacak.”

“BEN GELDİĞİMDE ELEKTRİK YOKTU”

 “Ben en zor dönemde gelmiş bir başkanım. Elektrikleri sönmüş, personel darmadağın, haciz icra dosyaları… Bugün günübirlik her borcunun anından ödendiği, onurlu, gururlu bir Beşiktaş yaratmak istiyorum.”

“Beşiktaş için kellemi de vereceğim! Hırsızlara, arsızlara ve art niyetli insanlara pabuç bırakmayacağız. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı arayıp tahrik ediyorlar.”

“SONUNA KADAR BURADAYIM”

“Süleyman Seba’nın kıymetini öldükten sonra anladık. Kendisi, benim içimde. Bir gün  ‘Sen, bana benziyorsun. Beşiktaş’ın haklarını kimseye yedirmezsin. Allah sonunu inşallah benim gibi etmez inşallah’ dedi. İnşallah sonum Süleyman Seba’ya benzer! Benim de kıymetim öldükten sonra anlaşılır.”

“Sonuna kadar buradayım. Beşiktaş kongresi ‘İşin bitti’ demeden gitmem. Taraftarla sorunum yok. Birileri, tribünde bazılarını bağırtıyor. Canı gönülden bağırana lafım yok. Ama maç sonu bağırın. Takımı etkilemeyin. Taraftarlardan bunu rica ediyorum. Onların mutlu olması için her şeyi yaptım ve yapacağım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x